- کیفیت : تمامی وسایل آشپزخانه صنعتی راهنما و دستورالعمل مخصوص خود را دارند . که این راهنما و دستورالعمل برای کارایی و ایمنی وسایل در طبخ غذاها لازم و ضروری است. وسایل آشپزخانه های صنعتی به خاطر وظیفه و مدت زمان طولانی که مورد استفاده قرار می گیرند، از مواد اولیه سخت و محکم ساخته می شوند . برای مثال آهن و استیل ضد زنگ برای سالهای طولای قابل استفاده اند .
- حجم بیشتر : یکی از واضح ترین تفاوت های وسائل آشپزخانه صنعتی با خانگی ، حجم بیشتر آنهاست که در آشپزخانه های صنعتی غذا در میزان بیشتری طبخ می گردد. پذیرایی از صدها نفر با پذیرایی از افراد خانواده چهار نفری بسیار متفاوت است . پس انتخاب ظروف در اندازه مناسب یکی از اصول مقدماتی است که در آشپزخانه های صنعتی باید لحاظ گردد .
- بهره وری :در آشپزخانه های صنعتی حجم زیادی از انرژی مصرف می شود . با این توصیف تمامی وسائل و تجهیزات می بایست با حداکثر بهره وری کار کنند.
فر صنعتی یکی از بهترین مثال ها در این خصوص است . فن حرارتی با پخش گردشی و یکسان حرارت موجب بهره وری در زمان و انرژی می گردد.
تمامی موارد یاد شده اصول ابتدایی هستند که شما به عنوان صاحب این تجارت باید مدنظر قرار دهید .