تجهیز آشپزخانه صنعتی و فست فود

در این وبلاگ سعی خواهیم کرد به موارد مربوط به تجهیز آشپزخانه های صنعتی ، فست فود ، رستوران و کترینگ ها بپردازیم .

تجهیز آشپزخانه صنعتی و فست فود

در این وبلاگ سعی خواهیم کرد به موارد مربوط به تجهیز آشپزخانه های صنعتی ، فست فود ، رستوران و کترینگ ها بپردازیم .

سینک ظرفشویی صنعتی

یکی از ملزومات هر آشپزخانه ای سینک ظرفشویی می باشد . در آشپزخانه های صنعتی با توجه به حجم کار و صنعتی بودن آن سینک ظرفشویی با انواع خانگی آن در ضخامت ورق استیل ، سایز و حجم لگن ها متفاوت می باشد . ضخامت بیشتر ورق استیل به منظور مقاومت و استحکام بیشتر ، سایز و حجم بالاتر لگن های شستشو به جهت شستشو و آبکشی ظروف و سبزیجات در تعداد و حجم بیشتر می باشد . 

سینک ظرفشویی صنعتی به صورت تمام استیل طراحی و تولید می گردد تا کاملا بهداشتی بوده و دارای مقاومت بالایی نیز باشد . 

میز کار استیل

یکی از پرکاربردترین وسایل و تجهیزات واحد های آماده سازی ، آشپزخانه های صنعتی ، رستوران ، کترینگ ، فست فود ، کافی شاپ ، شیرینی پزی ها و.... میز کار استیل می‌باشد.

میز کار استیل به واسطه مقاومت بسیار بالا و نیز به دلیل ساخت آن از ورق استیل که از نظر بهداشتی کاملا مورد تایید می‌باشد غالبا در واحد های صنعتی ، تولیدی بهداشتی به منظور آماده سازی جهت پخت یا سرو مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت میز کار استیل را با توجه به اندازه ابعاد سفارشی تعیین می‌گردد. 

راه هایی برای ارتقای رستوران در سال جدید

 سال جدید آمده است و زمان خوبی است که رستوران، کافه،  فست فود و... خود را به منظور کشف و ارتقای نقطه ضعف‌هایش ارزیابی کنید. مهم نیست که در سال گذشته چه قدر موفق بوده‌اید یا منوهای شما چه قدر خاص هستند. رقبای شما نیز در حال افزایش کیفیت و خدمات خود هستند. اگر هدف خاصی برای ارتقای رستوران خود ندارید، می‌توانید از پیشنهادات ما در این زمینه استفاده کنید. همچنین برای شناسایی نقطه‌ ضعف‌ها، طراحی اهداف جدید، یکی از مراحل زیر را می‌توانید در نظر بگیرید.

 1. ارتقا یا توسعه (یا کاهش) منوی رستوران

هر چه قدر که مشتریانتان از منوی فعلی شما راضی باشند، باز هم از چشیدن غذاها و طعم‌های جدید استقبال خواهند کرد. برای گسترش دادن منو هم  مسیرهای مختلفی را می‌توان در پیش گرفت. یکی از این راه‌ها، اضافه کردن غذاهای روزانه است. در این صورت، شما هم یک غذا به لیست خود اضافه کرده‌اید و هم هزینه زیادی را به خود تحمیل نکرده‌اید.

همچنین در مورد غذاهایی که فروش بالایی ندارند نیز باید تصمیم گیری کنید. ممکن است این نوع غذاها، جدا از هزینه‌ای که برای شما دارند، زمان زیادی را نیز در طول روز از شما بگیرند.

گزینه بعدی، دستور پخت های جدید از محصولات پرفروشی است که مشتریان زیادی را به سمت رستوران شما کشانده است. در این میان، ظرف‌های قدیمی و رنگ و رو رفته را برای کاهش اسراف غذا، مواد اولیه و فضای اشغال شده  آشپزخانه، دور بریزید یا اهدا کنید. 

2. استفاده هوشمندانه از زمان‌های غیرشلوغ

در هر کسب و کاری از جمله رستوران، فست فود و کافی شاپ، حتماً زمان هایی وجود دارند که تعداد مراجعین بسیار کاهش می‌یابد. پس عاقلانه تر این است که از این زمان‌ها به نحو احسن استفاده کنید. میزها را تمیز کنید، دستگاه‌های  جدید را کار بیاندازید و خود را آماده یک وعده غذایی پر مخاطب در زمان های خالی رستوران خود کنید. 

بسیاری از صاحبان کسب و کار، درآمد خود را از طریق استفاده درست از زمان‌های غیرشلوغ کسب و کار خود به دست آورده‌اند. مخصوصاً صبحانه، عصرانه و شام دیروقت که می‌تواند جزو گزینه‌هایی برای استفاده هوشمندانه از زمان‌های خارج از اوج سفارش باشد.

یک میز سالادبار یک طرفه یا دو طرفه، گزینه جذابی برای زمان‌های خلوتی است. مثل صبحانه‌ها و عصرانه‌ها که غذاهای سبک سرو می‌شوند.

صبحانه‌های خاص مانند عدسی، املت، نیمرو، نان و پنیر و سبزی و... می‌تواند برای هر کسی جذاب باشد. خوردن صبحانه در ساعات اولیه صبح، و در روزهای خاص مانند جمعه‌ها و روزهای تعطیل و برای کسانی مانند ورزشکاران، گزینه بسیار جذابی است.

عصرانه نیز با توجه به این که اکثر رستوران‌ها و فست‌فودها، غذای گرمشان به اتمام رسیده است و در حال آماده کردن مقدمات پخت شام هستند، به اندازه کافی می‌تواند جذاب باشد. شام دیروقت نیز برای اماکن توریستی، مناسب‌تر است.  

3. تجهیزات بهتری برای کارکنانتان تهیه کنید

اگر در آغاز کار، قصد داشتید که با تجهیزات کوچک، کسب و کار خود را راه بیاندازید، اما در حال حاضر بهتر است که تجهیزات مناسبی برای مرحله بعدی کسب و کار خود تهیه کنید. همه این تغییرات می‌تواند با توجه به منوی جدید شما هماهنگ باشد.

در هنگام خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی جدید، فضایی که در آشپزخانه دارید، چیدمان کلی تجهیزات و... خود را در نظر بگیرید . تجهیزاتی مانند دم کن برنج برای رستوران یا دستگاه اسنک برای فست فود فضای زیادی را از شما نمی گیرند، اما قدرت مانور شما را بالا می‌برند.

4. در شبکه های اجتماعی فعالیت کنید

اینستاگرام، تلگرام، کلوب، آپارات و... دیگر شبکه‌های اجتماعی، می توانند راه‌های ارتباطی شما با مخاطبان باشد. مخاطبان زیادی در این شبکه‌های اجتماعی حضور دارند که از شنیدن اخبار تازه شما، دیدن عکس‌های شما و... خوشحال خواهند شد و لذت خواهند برد. حتی می‌توانید برای این که مخاطبان بیشتری جذب کنید، برای خود یک هشتگ مجزا بسازید تا دیگران شما را با آن دنبال کنند. 

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی گارد استیل 


در انتخاب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی چه مواردی را در نظر بگیریم


  • کیفیت : تمامی وسایل آشپزخانه صنعتی راهنما و دستورالعمل مخصوص خود را دارند . که این راهنما و دستورالعمل برای کارایی و ایمنی وسایل در  طبخ غذاها لازم و ضروری است. وسایل آشپزخانه های صنعتی به خاطر وظیفه و مدت زمان طولانی که مورد استفاده قرار می گیرند، از مواد اولیه سخت و محکم ساخته می شوند . برای مثال آهن و استیل ضد زنگ برای سالهای طولای قابل استفاده اند .
  • حجم بیشتر : یکی از واضح ترین تفاوت های وسائل آشپزخانه صنعتی با خانگی ، حجم بیشتر آنهاست که در آشپزخانه های صنعتی غذا در میزان بیشتری طبخ می گردد. پذیرایی  از صدها نفر با پذیرایی از افراد خانواده چهار نفری  بسیار متفاوت است . پس انتخاب ظروف در اندازه مناسب یکی از اصول مقدماتی است که در آشپزخانه های صنعتی باید لحاظ گردد .
  • بهره وری :در آشپزخانه های صنعتی حجم زیادی از انرژی مصرف می شود . با این توصیف تمامی وسائل و تجهیزات می بایست با حداکثر بهره وری کار کنند.

فر صنعتی یکی از بهترین مثال ها در این خصوص است . فن حرارتی با پخش گردشی و یکسان حرارت موجب بهره وری در زمان و انرژی می گردد.

تمامی موارد یاد شده اصول ابتدایی هستند که شما به عنوان صاحب این تجارت باید مدنظر قرار دهید .