-
سینک ظرفشویی صنعتی
شنبه 13 بهمن 1397 14:01
یکی از ملزومات هر آشپزخانه ای سینک ظرفشویی می باشد . در آشپزخانه های صنعتی با توجه به حجم کار و صنعتی بودن آن سینک ظرفشویی با انواع خانگی آن در ضخامت ورق استیل ، سایز و حجم لگن ها متفاوت می باشد . ضخامت بیشتر ورق استیل به منظور مقاومت و استحکام بیشتر ، سایز و حجم بالاتر لگن های شستشو به جهت شستشو و آبکشی ظروف و...
-
میز کار استیل
شنبه 13 بهمن 1397 13:27
یکی از پرکاربردترین وسایل و تجهیزات واحد های آماده سازی ، آشپزخانه های صنعتی ، رستوران ، کترینگ ، فست فود ، کافی شاپ ، شیرینی پزی ها و.... میز کار استیل میباشد. میز کار استیل به واسطه مقاومت بسیار بالا و نیز به دلیل ساخت آن از ورق استیل که از نظر بهداشتی کاملا مورد تایید میباشد غالبا در واحد های صنعتی ، تولیدی...
-
راه هایی برای ارتقای رستوران در سال جدید
شنبه 13 بهمن 1397 13:10
سال جدید آمده است و زمان خوبی است که رستوران، کافه، فست فود و... خود را به منظور کشف و ارتقای نقطه ضعفهایش ارزیابی کنید. مهم نیست که در سال گذشته چه قدر موفق بودهاید یا منوهای شما چه قدر خاص هستند. رقبای شما نیز در حال افزایش کیفیت و خدمات خود هستند. اگر هدف خاصی برای ارتقای رستوران خود ندارید، میتوانید از...
-
در انتخاب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی چه مواردی را در نظر بگیریم
شنبه 13 بهمن 1397 12:56
کیفیت : تمامی وسایل آشپزخانه صنعتی راهنما و دستورالعمل مخصوص خود را دارند . که این راهنما و دستورالعمل برای کارایی و ایمنی وسایل در طبخ غذاها لازم و ضروری است. وسایل آشپزخانه های صنعتی به خاطر وظیفه و مدت زمان طولانی که مورد استفاده قرار می گیرند، از مواد اولیه سخت و محکم ساخته می شوند . برای مثال آهن و استیل ضد زنگ...