تجهیز آشپزخانه صنعتی و فست فود

در این وبلاگ سعی خواهیم کرد به موارد مربوط به تجهیز آشپزخانه های صنعتی ، فست فود ، رستوران و کترینگ ها بپردازیم .

تجهیز آشپزخانه صنعتی و فست فود

در این وبلاگ سعی خواهیم کرد به موارد مربوط به تجهیز آشپزخانه های صنعتی ، فست فود ، رستوران و کترینگ ها بپردازیم .

در انتخاب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی چه مواردی را در نظر بگیریم


  • کیفیت : تمامی وسایل آشپزخانه صنعتی راهنما و دستورالعمل مخصوص خود را دارند . که این راهنما و دستورالعمل برای کارایی و ایمنی وسایل در  طبخ غذاها لازم و ضروری است. وسایل آشپزخانه های صنعتی به خاطر وظیفه و مدت زمان طولانی که مورد استفاده قرار می گیرند، از مواد اولیه سخت و محکم ساخته می شوند . برای مثال آهن و استیل ضد زنگ برای سالهای طولای قابل استفاده اند .
  • حجم بیشتر : یکی از واضح ترین تفاوت های وسائل آشپزخانه صنعتی با خانگی ، حجم بیشتر آنهاست که در آشپزخانه های صنعتی غذا در میزان بیشتری طبخ می گردد. پذیرایی  از صدها نفر با پذیرایی از افراد خانواده چهار نفری  بسیار متفاوت است . پس انتخاب ظروف در اندازه مناسب یکی از اصول مقدماتی است که در آشپزخانه های صنعتی باید لحاظ گردد .
  • بهره وری :در آشپزخانه های صنعتی حجم زیادی از انرژی مصرف می شود . با این توصیف تمامی وسائل و تجهیزات می بایست با حداکثر بهره وری کار کنند.

فر صنعتی یکی از بهترین مثال ها در این خصوص است . فن حرارتی با پخش گردشی و یکسان حرارت موجب بهره وری در زمان و انرژی می گردد.

تمامی موارد یاد شده اصول ابتدایی هستند که شما به عنوان صاحب این تجارت باید مدنظر قرار دهید .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.